Надзвичайники зробили закупівлю на 590 млн грн

Державна служба України з надзвичайних ситуацій за результатами відкритих торгів замовила ТОВ «Торговий дім «Егрітек» важких пожежних автомобілів на 590,2 мільйонів гривень.

Як призначити уповноважену особу та організувати закупівлі за новими правилами

Надзвичайники зробили закупівлю на 590 млн грн

За умовами контракту до жовтня фірма поставить 74 пожежні автоцистерни виробництва ТОВ «Промислова компанія «Пожмашина» по 7,98 мільйонів гривень кожна. Хоча ціна однакова, модель і шасі можуть бути різними:

  • модель АЦ-8-50(63022)-530М на шасі МАЗ 63022J 6х6 Євро 5;
  • модель АЦ-8-50(6511)-530К на шасі КрАЗ-6511Н6 6х6 Євро 5;
  • модель АЦ-8-50(TGS360)-530MN на шасі MAN TGS 26.360 6х6 BB Євро 5;
  • модель АЦ-8-50(AD260T36W)-530I на шасі Iveco Trakker AD260T36W 6х6 Євро 5.

Автомобілі матимуть цистерну для води на 8 тисяч літрів та бак для піноутворювача на 800 літрів, насос, двалафетні стволи, радіостанцію, щоглу освітлення, GPS, відеореєстратор тощо.

Антикризові закупівлі — за винятковими правилами

Конкурентів переможця торгів компанію «THG Technik Handels Gesellschaft AG» (Швейцарія) не допустили до аукціону через відсутність інформації про чисельність, кваліфікацію і досвід працівників, документів напідтвердження відповідності технічним вимогам, тендерного забезпечення і так далі.

Єдиним допущеним конкурентом із продукцією «Пожмашини» було столичне ТОВ «Валідус Спецавто» Андрія Нагорного з Києва, причому ніхто не знижував ціну під час аукціону.

За матеріалами з сайту Dozorro

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1216

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4818

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4259

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35739

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді