За період карантину Львів закупив апаратів ШВЛ на 75,4 млн грн

З 25 березня у Львівській області підписали 30 контрактів на закупівлю апаратів штучної вентиляції легень. Загальна сума договорів склала 75,4 мільйонів гривень.

Електронний сервіс «Єдиний закупівельний словник»

За період карантину Львів закупив апаратів ШВЛ на 75,4 млн грн

Замовили апарати різні за класом та типом застосування, вартість яких відрізняється у кілька разів. Найдешевше на закупівлях коштував апарат ШВЛ моделі Blizar – близько 350 тисяч гривень за одиницю. Натомість, найдорожче – апарат високого класу Puritan Bennett 980 по 2,35 мільйони за штуку.

Серед усіх тендерів, лише 7 закупівель провели лікарні області, ще два контракти підписали АТ «Львівобленерго» і ТОВ «Львівенергозбут». Решту – 21 закупівлю провели лікарні Львова.

Основним замовником засобів для інтенсивної терапії є львівська клінічна лікарня швидкої допомоги, яка провела 13 таких закупівель на 38,1 мільйонів гривень, що становить трохи більше 50% від суми витраченої на закупівлю апаратів ШВЛ у Львівській області.

Найбільшими постачальниками стало 5 компаній, які сумарно отримали 23 держзамовлення на 68,5 мільйонів, що становить 90% усього обсягу замовлень.

ТОВ «Ксенко» отримало 11 держзамовлень на майже 35 мільйонів гривень. Ще по 4 контракти підписали із компаніями ТОВ «Медсервісгруп» та «Здраво». Фірми одержать по 18,5 та 7,3 мільйонів відповідно.

За матеріалами з сайту Dozorro

АКЦІЯ ❗️ Купуйте одну з базових програм та отримуйте знижку 50% на «Допорогові закупівлі — 2020: порядок та інструменти» та «Національна сертифікація з публічних закупівель — 2020». ⚡️А ще місячний доступ до Експрес-курсу «Закупівлі в умовах кризи» у ПОДАРУНОК
За період карантину Львів закупив апаратів ШВЛ на 75,4 млн грн

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1216

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4818

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4259

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35739

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді