Ризикоорієнтація: новий альтернативний підхід для роботодавців

Держпраці пропонує до обговорення проект постанови Кабміну про методику проведення роботодавцем заходів з безпеки та гігієни праці на основі ризикоорієнтованого підходу.

План перевірок Держпраці на 2020 рік ⋙ СКАЧАТИ

Ризикоорієнтація: новий альтернативний підхід для роботодавців

Проект постанови Кабінету Міністрів розроблений Державною службою України з питань праці, з метою реалізації Концепції реформування системи управління охороною праці в Україні.

Під час карантину працюєте у приміщенні установи? Дотримайтеся порад від Держпраці

Головним завданням проекту є створення національної системи запобігання виробничим небезпекам та ризикам для забезпечення ефективної реалізації права працівників на безпечні та здорові умови праці, а також приведення її до законодавства Європейського Союзу.

Наразі проект знаходиться на обговоренні.

За матеріалами з сайту Держпраці

Ризикоорієнтація: новий альтернативний підхід для роботодавців
Форма № 1ДФ: стара форма з новими вимогами до заповненняПРОГРАМА: ►Які нові ознаки доходу з'явилися і коли їх застосовувати ►Які виправляти помилки ►На що звертають увагу податківці у нових роз'ясненнях ► Скільки зараз "коштують" підприємству помилки бухгалтера
Кількість місць обмежена! Устигніть зареєструватися!

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13833

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14868

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді