Шахти виходять з простою і повертаються до роботи

Всі українські шахти повинні якнайшвидше вийти з вимушеного простою, а шахтарі – повернутися на роботу.

Нові нормативні акти у сфері оплати праці

Шахти виходять з простою і повертаються до роботи

Про це заявила в.о. Міністра енергетики Ольга Буславець.

Вона зауважила, що дуже скоро усі українські шахти вийдуть з вимушеного простою, а гірники повернутися до роботи. Уряд очікує, що «Центренерго» проявить державницьку позицію і надасть пріоритет українському вугіллю, а воно має закуповуватися пріоритетно на державних шахтах.

Як показати у Звіті з ЄСВ карантинні особливості трудових відносин

Решту потреби «Центренерго» може купувати на вільному ринку, за конкурентними цінами і умовами, які задовольняють сторони. Міненерго вважає, що основним завданням усіх зацікавлених сторін є успішне проходження опалювального сезону, забезпечення гірників роботою, а «Центренерго» – вугіллям.

За матеріалами з Урядового порталу

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13833

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14868

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді