Кабмін скорочує персонал Пенсійного фонду

Кабінет міністрів ухвалив рішення про скорочення чисельності працівників Пенсійного фонду України на 5%. Скорочення повинно дати економію у 59,7 млн грн.

Нові нормативні акти у сфері оплати праці

Кабмін скорочує персонал Пенсійного фонду

Постанову прийнято на засіданні уряду 8 липня.

Документ вносить зміни до постанови від 05.04.2014 р. №85 «Деякі питання затвердження граничної чисельності працівників апарату та територіальних органів центральних органів виконавчої влади, інших державних органів».

Допоможемо знайти законні підстави звільнити працівників

Згідно з постановою, чисельність працівників ПФУ зменшиться на 2354 осіб – з 47585 до 45231.

Як зазначається в пояснювальній записці до проекту постанови, видатки на фінансування адміністративних витрат, пов’язаних із виконанням функцій, покладених на органи Пенсійного фонду України у зв’язку із оптимізацією чисельності працівників, зменшуються на 59,7 млн грн.

Кабмін скорочує персонал Пенсійного фонду
Форма № 1ДФ: стара форма з новими вимогами до заповненняПРОГРАМА: ►Які нові ознаки доходу з'явилися і коли їх застосовувати ►Які виправляти помилки ►На що звертають увагу податківці у нових роз'ясненнях ► Скільки зараз "коштують" підприємству помилки бухгалтера
Кількість місць обмежена! Устигніть зареєструватися!

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Розрахунок середньої заробітної плати – експертні приклади на 2024 рік

Розрахунок середньої заробітної плати потрібен для відпускних, відрядження, вихідної та матеріальної допомоги, декретних та лікарняних. Переконатися, що всі розрахунки проведені правильно, допоможуть наші приклади.
247153

Розрахунок при звільненні – приклади

Розрахунок при звільненні: ► компенсація відпусток ►вихідна допомога ►оподаткування розрахунку ►аліменти у виплаті розрахункових при звільненні ► приклади на 2024 рік
145120

Копія наказу про звільнення – зразок

Замість трудової книжки закон передбачає інший обов’язковий документ, який треба видати під час звільнення – копія наказу про звільнення.
72074

Скорочення працівників

Алгоритм скорочення працівників під час карантину й не тільки розглянемо у даній консультації.
10385

Звільнення працівників у воєнний час – зразки документів

Запровадження воєнного стану та збройна агресія призвели до збільшення частоти звільнення працівників у бюджетних установах з причин їх смерті, тривалої відсутності чи через знищення майна установ. Розглянемо детально ці процедури звільнення та які документи потрібно видати при цьому.
46882

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді