Трускавецька лікарня закупила медобладнання з переплатою

Трускавецька міська лікарня підписала договір із приватним підприємцем на закупівлю бактерицидних опромінювачів. Сума договору становить 74,8 тисячі гривень.

Як призначити уповноважену особу та організувати закупівлі за новими правилами

Трускавецька лікарня закупила медобладнання з переплатою

За умовами договору підрядник поставить 15 бактерицидних рециркуляторів моделі ОРББ 30*2. Це прилад призначений для обеззаражування приміщень від вірусів та бактерій. Вартість одного такого пристрою за контрактом становить 4990 гривень.

8 практичних порад, як скласти тендерну документацію

Зараз таке обладнання знайти на ринку досить складно, оскільки рециркулятори користуються підвищеним попитом. На сайті виробника, компанії «Бактосфера», навіть зазначено, що прийом покупок тимчасово призупинений. Щоправда, за телефоном у фірмі повідомили, що працюють за передзамовленням і товар можна отримати протягом 2-3 тижнів. Вартість однієї такої лампи буде становити 3600 грн у разі роздрібного замовлення, і 3100 грн – у випадку гуртового замовлення.

НЕ ПРОПУСТІТЬ: типова тендерна документація

Вартість бактерицидних опромінювачів у мережевому магазині, який виступає посередником також значно дешевша. Це 3600 грн за штуку, а у випадку великого замовлення – 3300 грн.

За матеріалами з сайту Dozorro

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1214

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4798

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4244

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35721

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді