Звітність за І квартал 2018 року через АС «Є-Звітність»: інформує ДКСУ

ДКСУ повідомляє, що зміни до Порядку складання бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, звітності фондами загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування, затвердженого наказом Мінфіну від 24.01.2012 № 44 (далі — Порядок № 44) знаходяться на державній реєстрації в Мін’юсті.

Нагадаємо, що зазначені зміни до Порядку № 44 передбачають, що форми звітності установи мають складати та подавати через АС «Є-Звітність».

Станом на 03.04.2018 АС «Є-Звітність» знаходиться в дослідно-промисловій експлуатації та в повному обсязі забезпечує виконання вимог вищезазначених законів України і нормативних документів щодо складання звітності.

Тож розпорядники та одержувачі бюджетних коштів звітність за І квартал 2018 року можуть подати в електронному вигляді через АС «Є-Звітність», яка надає можливість візуалізувати оригінал електронної форми звітності на паперових носіях, що відповідає вимогам Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг» від 22.05.2003 № 851-ІV. Орган Казначейства перевірятиме та візуватимеме таку звітність в установленому порядку.

Також ДКСУ повідомила, що АС «Є-Звітність» буде налаштована для подання звітності за І квартал 2018 року з 10 квітня.

Аби накопичувати та використовувати у майбутньому звітні дані, ДКСУ пропонує розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів, які подали звітність за І квартал 2018 року на паперових носіях, подати її в електронному вигляді через АС «Є-Звітність».

Звітність за І квартал 2018 року через АС «Є-Звітність»: інформує ДКСУ  Є-Звітність вхід до системи

За інформацією Державної Казначейської служби України

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35575

Звіт з праці 1-ПВ: бланки та інструкція

Звіт з праці (форма 1-ПВ) : ➤ хто подає ➤ строки подання звіту ➤ звіт за місяць ➤ звіт з праці за квартал ➤ як заповнити звіт ➤ скачати бланки.
82655

Авансовий звіт на відрядження: проведення

Які проведення використовувати, коли працівники подають авансові звіти на відрядження – продемонструємо на шести прикладах. А також розглянемо, як відобразити в бухгалтерському обліку ці операції за різних ситуацій.
67740

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3693

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді