Читайте у свіжому номері журналу «Головбух: Бюджет» № 14/2018

Теми:

Оплачуємо листок непрацездатності: 4 готових рішення

Дізнайтеся, як впливає стаж на розрахунок допомоги по тимчасовій непрацездатності та чи враховувати матеріальну допомогу для оплати тимчасової непрацездатності.

Закінчився квартал: на часі амортизація

Експерт з питань оплати праці та оподаткування підкаже, як нарахувати амортизацію та як відобразити її в бухгалтерському обліку.

Купуємо та обліковуємо сценічно-постановочні костюми правильно

Стаття допоможе вам визнати, оцінити та оприбуткувати сценічно-постановочні костюми. Крім того, ви дізнаєтеся, за яким КЕКВ проводити видатки залежно від їх вартості.

Помер працівник: припиняємо трудовий договір та проводимо розрахунок

Хто має право отримати зарплату померлого працівника? Як провести остаточний розрахунок за відпрацьований померлим працівником час? Відповідь у статті.

Пов’язані особи в публічних закупівлях: як визначати

Закупівельне законодавство забороняє брати участь у закупівлях пов’язаним особам. Та є учасники, які не зважають на таку заборону. Бо їм так легше виграти торги. Є й замовники, які заплющують очі на те, що в їхніх закупівлях беруть участь пов’язані учасники. Бо так можна їх не відхиляти. Читайте, чим це може закінчитися.

Чому ліпше читати і паперовий, і електронний «Головбух: Бюджет»

Паперовий «Головбух: Бюджет», на жаль, не може показати все, що ми вигадуємо для передплатників. Інтернет дає змогу додавати в електронний журнал такі корисності, які просто фізично неможливо надрукувати на папері. Але ми хочемо, щоб ви теж могли ними користуватися. Тому пропонуємо скористатися своїм особливим привілеєм.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3470

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13833

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14868

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2937

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді