Доплата працівникам на період карантину: в якому розмірі встановлюється

Право на «карантинну» доплату мають категорії працівників, які внаслідок виконання своїх обов’язків мають безпосередній контакт з населенням, а отже – підвищений ризик зараження коронавірусом.

Вносимо зміни у штатні розписи у зв’язку з підвищенням посадових окладів

Доплата працівникам на період карантину: в якому розмірі встановлюється

Встановлення доплати працівникам, що фінансуються з державного та місцевих бюджетів, здійснюється у граничному розмірі до 50% зарплати.

А доплата працівникам надавачів соціальних послуг державного/комунального сектору здійснюється у граничному розмірі до 100%.

За матеріалами ВРУ

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Мінімальна зарплата 2025

Мінімальна зарплата 2025 встановлена у законопроекті № 12000 «Про Державний бюджет України на 2025 рік». Розмір МЗП з 1 січня 2025 року остаточно буде затверджено у держбюджеті.
3283

Грошове забезпечення військовослужбовців 2024

Як правильно обчислити грошове забезпечення військовослужбовців 2024 року, у якому розмірі нарахувати, які виплати входять до нього, коли і де виплачувати, як оподатковувати — дізнаєтеся з даної публікації.
88482

Приклади відрахувань із заробітної плати

Перш ніж виплатити працівникові зарплату, бухгалтер повинен відрахувати із неї податки. А ще можуть бути й аліменти та інші обов’язкові платежі. Усе про відрахування із заробітної плати — у статті.
343330

Прожитковий мінімум 2024

Пенсії, інші види соціальних виплат та допомоги, що є основним джерелом існування, мають забезпечувати рівень життя, не нижчий від прожиткового мінімуму, встановленого законом. Цю гарантію закріплено у частини третій статті 46 Конституції України. Розглянемо що ж собою являє такий показник як прожитковий мінімум 2024 року, розмір якого визнає Держбюджет-2024.
7342

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
57493

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді