Казначейство оприлюднило відкриті дані про розпорядників та одержувачів бюджетних коштів

Казначество оприлюднило на веб-порталі Data Єдинний реєстр розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів станом на 08.05.2018.

Нагадаємо, що таке оприлюднення передбачали зміни до постанови КМУ «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних» від 26.10.2015 № 835 (далі — Постанова № 835), внесені постановою КМУ від 20.12.2017 № 1100.

Ці зміни, зокрема, розширили перелік наборів даних, що підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних. Казначейство визначили розпорядником наборів даних, що підлягають оприлюдненню, а саме:

  • Автоматизованої інформаційної системи Державної казначейської служби України обліку доходів та видатків бюджетів усіх рівнів;
  • Єдинного реєстру розпорядників бюджетних коштів та отримувачів бюджетних коштів;
  • Довідника адміністративно-територіальних одиниць України.

За нормами оновленої Постанови № 835, у разі внесення змін до переліку наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, розпорядник інформації у тримісячний строк з дати набрання чинності змін оприлюднює їх та оновлює на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35573

Звіт з праці 1-ПВ: бланки та інструкція

Звіт з праці (форма 1-ПВ) : ➤ хто подає ➤ строки подання звіту ➤ звіт за місяць ➤ звіт з праці за квартал ➤ як заповнити звіт ➤ скачати бланки.
82654

Авансовий звіт на відрядження: проведення

Які проведення використовувати, коли працівники подають авансові звіти на відрядження – продемонструємо на шести прикладах. А також розглянемо, як відобразити в бухгалтерському обліку ці операції за різних ситуацій.
67739

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3693

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді