Обмін е-документами з ДПС: зміни у Порядку

Платникам податків для отримання статусу суб’єкта електронного документообігу не потрібно окремо заключати Договір з контролюючим органом, а достатньо направити до останнього електронний документ, підписаний ЕЦП.

Чи має право ФСС перевірити довідки ОК-5, ОК-7 на всіх працівників ►►►

Обмін е-документами з ДПС: зміни у Порядку

Наказом № 261 введено в дію нову редакцію Порядку обміну е-документами з контролюючими органами. Дані зміни направлені на спрощення для платників набуття статусу суб’єктів електронного документообігу.

Так, розділом III Порядку визначено, що приєднання до договору визнання здійснюється шляхом надсилання до контролюючого органу першого будь-якого е-документа у встановленому форматі. Підтвердженням приєднання до Договору є отримання автором квитанції про прийняття такого документа.

За матеріалами ДПС

Обмін е-документами з ДПС: зміни у Порядку
ОЛЕНА МОРЄВА,експерт з питань оплати праці та планування
ДОПОМОЖЕМО РОЗІБРАТИСЯ ►►► на яких підставах надавати грошову винагороду ►►► за який період нарахувати — за календарний чи навчальний рік ►►► як та за яким КЕКВ спланувати видатки на виплату винагороди у кошторисі ►►►

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47628

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді