Складено алгоритм: як оплатити роботу членів виборчих комісій та залучених осіб

Які існують види виплат, який їх розмір для членів ВК та осіб, яких долучають до роботи? Коли і кому виплачують одноразову грошову винагороду? Як оподаткувати виплати та відобразити їх у звітах з ЄСВ та ПДФО?

25 жовтня 2020 року відбудуться чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. До виборчого процесу залучають членів виборчих комісій та інших фахівців. За роботу у виборчій комісії (далі — ВК) членам ВК, яких увільняють від повноважень за основним місцем роботи, виплачують грошову винагороду.

ЧИТАЙТЕ У СТАТТІ
  1. які є види оплати за роботу у виборчій комісії
  2. який порядок розрахунку оплати та підстави для виплати
  3. як оподаткувати ці виплати та відобразити у звітності.

ПЕРЕЙТИ до АЛГОРИТМУ ►►►


УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.


    вебінар індексація зарплати

    Статті за темою

    Усі статті за темою

    Методика розподілу орендної плати в ОМС

    Здавання майна в оренду – типова господарська операція, але у бюджетників вона має спеціальне законодавче регулювання. З’ясуємо, куди має надходити орендна плата – до самих ОМС чи до доходної частини місцевого бюджету, а також, як на практиці виглядає методика розподілу орендної плати.
    4255

    Облік та документальне оформлення передачі комунального майна ОМС

    Комунальне майно має особливий правовий статус, знаходиться під управлінням ОМС та може передаватися рішенням місцевої ради на баланс інших комунальних закладів та комунальних підприємств. Як обліковувати таке майно, оформити документально його передачу – у цьому огляді.
    24216

    Гарячі запитання

    Усі питання і відповіді