Бухгалтерські калькулятори - онлайн розрахунок ►►►
МОЗ оприлюднило для обговорення проєкт постанови КМУ, якою затверджені:
- норми харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку;
- порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.
У додатках до проєкту норм харчування визначили:
- норми споживання основних груп харчових продуктів на сніданок або вечерю у закладах дошкільної освіти при п’ятиденному перебуванні;
- норми споживання основних груп харчових продуктів на обід у закладах дошкільної освіти при п’ятиденному перебуванні;
- норми споживання основних груп харчових продуктів у складі другого сніданку та підвечірку у закладах дошкільної освіти при п’ятиденному перебуванні;
- особливості норм споживання основних груп харчових продуктів у закладах дошкільної освіти при семиденному перебуванні;
- норми споживання основних груп харчових продуктів на сніданок або вечерю у закладах загальної середньої освіти та інших закладах освіти, що провадять освітню діяльність на певному рівні (рівнях) повної загальної середньої освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку при п’ятиденному перебуванні;
- норми споживання основних груп харчових продуктів на обід у закладах загальної середньої освіти та інших закладах освіти, що провадять освітню діяльність на певному рівні (рівнях) повної загальної середньої освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку при п’ятиденному перебуванні;
- норми споживання основних груп харчових продуктів у складі другого сніданку та підвечірку у закладах загальної середньої освіти та інших закладах освіти, що провадять освітню діяльність на певному рівні (рівнях) повної загальної середньої освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку при п’ятиденному перебуванні;
- особливості норм споживання основних груп харчових продуктів у закладах загальної середньої освіти та інших закладах освіти, що провадять освітню діяльність на певному рівні (рівнях) повної загальної середньої освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку при семиденному перебуванні;
- потреба у рідині для дітей і підлітків різних вікових груп;
- забезпечення харчуванням дітей з особливими дієтичними потребами.
Також затвердили форми:
- бракеражного журналу харчових продуктів, що надійшли від постачальника харчових продуктів та/або послуг з харчування;
- бракеражного журналу готових страв, виготовлених закладом освіти самостійно та/або готових страв, що надійшли від постачальника харчових продуктів та/або послуг з харчування.
Із проєкту постанови КМУ «Про затвердження Норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»
УВАГА!
Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.