Як правильно зазначати номенклатуру в оголошенні про предмет закупівлі

Редакція журналу «Держзакупівлі» продовжує отримувати запитання, як правильно зазначати інформацію про той чи той предмет закупівлі та номенклатуру.

Тож ми вирішили вам допомогти — проаналізувати в консультації, що вписувати в систему про предмет і його номенклатуру.

Читайте таблиці з прикладами визначення предмета закупівлі та інформацією, яку слід оприлюднити в ЕСЗ:

- у річному плані закупівель ►►►

- в оголошенні ►►►

Вагаєтеся, чи правильно вписали дані про предмет закупівлі та номенклатуру? Орієнтуйтеся на готові ПРИКЛАДИ для різних предметів закупівлі.

ПРИКЛАДИ ►►►

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4766

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39690

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2456

Бюджетні зобов'язання - порядок їх реєстрації

Замовники-бюджетники мусять зареєструвати бюджетні зобов’язання в органах Казначейства. Бо інакше не зможуть їх оплатити. Подекуди, перш ніж такі зобов’язання зареєструвати чи провести платежі, казначеї висувають свої вимоги.
1185

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді