Статті за темою Предмет закупівлі

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах
Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
38651
Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади
Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2225
Бюджетні зобов'язання - порядок їх реєстрації
Замовники-бюджетники мусять зареєструвати бюджетні зобов’язання в органах Казначейства. Бо інакше не зможуть їх оплатити. Подекуди, перш ніж такі зобов’язання зареєструвати чи провести платежі, казначеї висувають свої вимоги.
1069
Ліцензія для закупівлі електроенергії
Ринок електроенергії має свої особливості у процедурах закупівлі. Так, замовник, укладаючи договір про закупівлю електроенергії, має переконатися, що друга сторона має ліцензію. Хто, яку, коли — далі.
3441
Закупівля продуктів харчування для навчальних закладів
Закупівля продуктів харчування для навчальних закладів справа дуже серйозна, адже від якості придбаних товарів залежить здоров’я дітей. Тож розповімо, на що слід звернути увагу під час оголошення тендеру на закупівлю продуктів харчування.
6126
Ціна предмета закупівлі: коли та як можна підвищувати
У кризовий період ціна товару може коливатися. Хоча найчастіше вона тільки зростає. Причиною цього можуть бути не тільки коливання курсу, але й звичайна зміна попиту та пропозиції на даний товар. Що роботи замовнику та постачальнику товару, які уже уклали договір про закупівлю за старою ціною, але вона уже стає невигідною одній зі сторін? Зміни внести можна, розберемо як і за яких умов.
3095
Єдиний закупівельний словник
Єдиний закупівельний словник замовникам потрібен тоді, коли вони визначають предмет закупівлі. Своєю чергою, предмет закупівлі є обов’язковим реквізитом річного плану закупівель. Тож помилки неприпустимі.
24999