Чекліст дій замовника, який зазначає інформацію в повідомленні про намір укласти договір про закупівлю

Теми:
Алгоритм переговорної процедури закупівлі простіший, аніж конкурентних процедур. Попри це в ньому чимало місць, де замовник може помилитися.

Проводимо переговорну процедуру закупівлі: 4 кроки та десяток застережень

Договір про закупівлю за результатами переговорної процедури закупівлі укладайте не раніше ніж через 10 днів з дня оприлюднення в ЕСЗ повідомлення.

Коли укладаєте договір, враховуйте умови, встановлені статтею 41 Закону № 922. Зокрема, що переможець процедури закупівлі під час укладення договору про закупівлю повинен надати:

  • інформацію про право підписувати договір про закупівлю;
  • копію ліцензії або документа дозвільного характеру (у разі їх наявності) на провадження певного виду господарської діяльності, якщо отримання дозволу або ліцензії на провадження такого виду діяльності передбачає закон та замовник вимагав це під час переговорів у разі застосування переговорної процедури закупівлі. Якщо переможець процедури закупівлі — об’єднання учасників, копію ліцензії або дозволу надає один з учасників такого об’єднання учасників.
Чекліст дій замовника, який зазначає інформацію в повідомленні про намір укласти договір про закупівлю

СКАЧАТИ в хорошій якості

Врахуйте також, що:

  • договір слід укласти на суму, що зазначена в ЕСЗ у розділі повідомлення «ціна угоди»;
  • умови договору не повинні відрізнятися від змісту узгодженої ціни пропозиції учасника, крім випадків визначення грошового еквівалента зобов’язання в іноземній валюті.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1214

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4798

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4243

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35721

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді