Бюджетна дотація сільгоспвиробникам: вдосконалено механізм контролю

Для забезпечення внесення даних про пов’язаних осіб до Реєстру отримувачів бюджетної дотації Наказом № 505 затверджено нову редакцію форми заяви про внесення сільськогосподарського товаровиробника до Реєстру отримувачів бюджетної дотації (форма № 1-РОБД).

Бухгалтерські калькулятори - онлайн розрахунок ►►►

Бюджетна дотація сільгоспвиробникам: вдосконалено механізм контролю

Зокрема, оновлена форма заяви містить новий розділ 8, до якого вносяться дані стосовно пов’язаних із заявником осіб у значенні підпункту 14.1.159 пункту 14.1 статті 14 розділу І ПКУ, які протягом бюджетного року є отримувачами державної підтримки, передбаченої Закону № 1877.

Такі дані заповнюються за наявності у сільськогосподарського товаровиробника пов’язаних з ним осіб при поданні заяви з позначкою «Внесення» або «Зміни щодо пов’язаних осіб».

За матеріалами ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Авансовий звіт у 2024 році: бланк та приклад заповнення

Для бухгалтера звична практика – видати працівникам аванс на відрядження, отримати від них авансові звіти, відшкодувати витрати за час поїздки. Та чи певний бухгалтер, що працівник подав авансовий звіт правильно? Надаємо бланк та приклад заповнення.
195394

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
37298

Паспорт бюджетної програми місцевого бюджету 2025

Складають паспорт бюджетної програми місцевого бюджету усі головні розпорядники за коштами місцевого бюджету. Розкажемо про особливості заповнення, внесення змін та термін затвердження.
54230

Складаємо Звіт про виконання паспорта бюджетної програми місцевого бюджету

Конкретизуємо всі показники, які має заповнити головний розпорядник коштів місцевого бюджету в оновленому Звіті про виконання паспорта бюджетної програми місцевого бюджету за 2024 рік. Також покажемо зразок заповнення Звіту про виконання паспорта бюджетної програми місцевого бюджету 2024 за існуючою формою.
64971

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді