Статті за темою Бюджетна звітність

Бюджетні кошти на Є-дата
Дізнайтеся нюанси та строки оприлюднення інформації про використання бюджетних коштів на веб-порталі Є-data, аби уникнути штрафів і відповідальності за Є-data 2024 року.
99665
Як розрахувати середньооблікову кількість штатних працівників
Коли справа доходить до подання звітності, у бухгалтера постають питання. Адже є сумісники, декретниці, нові працівники й ті, що звільнилися. Давайте розглянемо, як розраховується середньооблікова кількість штатних працівників.
50724
Витрати майбутніх періодів: як облікувати
З’ясуємо, що таке витрати майбутніх періодів та все про їхній бухгалтерський облік, зокрема облік передплати за оренду, періодичні видання, ліцензію за використання програмного забезпечення.
26246
Авансовий звіт у 2024 році: бланк та приклад заповнення
Для бухгалтера звична практика – видати працівникам аванс на відрядження, отримати від них авансові звіти, відшкодувати витрати за час поїздки. Та чи певний бухгалтер, що працівник подав авансовий звіт правильно? Надаємо бланк та приклад заповнення.
168054
Складаємо Звіт про виконання паспорта бюджетної програми місцевого бюджету
Конкретизуємо всі показники, які має заповнити головний розпорядник коштів місцевого бюджету в оновленому Звіті про виконання паспорта бюджетної програми місцевого бюджету за 2023 рік. Також покажемо зразок заповнення Звіту про виконання паспорта бюджетної програми місцевого бюджету 2023 за існуючою формою.
62718
Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити
Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
32425
Форма № 3-борг – зразок заповнення
Як заповнити Звіт про заборгованість з оплати праці № 3‑борг. Окремо потрібно вказати суму заборгованості із зарплати, що виплачуєте коштом бюджету.
20695