УВАГА!!! Карантинна заборона бюджетникам: більше ніяких попередніх оплат

Бюджетним установам та організаціям заборонили здійснювати попередню оплату по закупівлям на період дії карантину. Але є деякі виключення.

Ваш безплатний доступ до курсів Вищої Школи Закупівельника

Карантинна заборона бюджетникам: більше ніяких попередніх оплат

9 грудня було опубліковано Постанову Кабміну №1198, яка забороняє бюджетним установам попередню оплату за товари, роботи та послуги, яка здійснюється за рахунок бюджетних коштів, на весь період дії карантину.

Виключенням є випадки “коронавірусних” закупівель, перелік яких затверджено Постановою №225.

Також попередню оплату не відміняють для виконання бюджетних програм за кодами видатків 0710-0763.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4225

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29930

Тендерна пропозиція учасника: коли відхиляти

Замовник може відхиляти тендерну пропозицію учасника. Для цього він розміщує інформацію в ЕСЗ та посилається на певні підстави, за яких це можна робити. Визначає їх стаття 31 Закону про публічні закупівлі.
874

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді