Допомога армії від Цифрового видавництва Експертус та наших клієнтів надійшла Фонду «Повернись живим»

За жовтень сума перерахувань на рахунок Фонду «Повернись живим» склала 200 тисяч гривень.

акція Віримо в перемогу

Цифрове видавництво Експертус у жовтні 2022 року проводило акцію з річної передплати фахових видань «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА». За умовами акції, частина коштів від кожного придбаного журналу призначалася до перерахування Фонду «Повернись живим».

За результатами благодійної ініціативи в перші три тижні жовтня сума перерахувань в фонд «Повернись живим» сягнула позначки в 200 тис грн.

акція Віримо в перемогу

Дякуємо нашим клієнтам за довіру та співпрацю, а нашим співробітникам — за якісну роботу попри всі складнощі.

Дякуємо ЗСУ та всім силам української оборони, комунальним та рятівним службам, всім, хто наближає нашу перемогу.

Слава Україні!

Триває передплата на видання «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА». Обговоріть умови з вашим менеджером: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні) або напишіть у чат.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35597

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3716

Паспорт бюджетної програми місцевого бюджету 2025

Складають паспорт бюджетної програми місцевого бюджету усі головні розпорядники за коштами місцевого бюджету. Розкажемо про особливості заповнення, внесення змін та термін затвердження.
53700

Примітки до фінансової звітності бюджетної установи – Форма 5-дс

Завершальним фінансовим звітом є примітки до фінансової звітності. Для бюджетних установ – це форма 5-дс. У консультації – форма 5-дс бланк та повна інструкція, як скласти примітки до річної фінансової звітності бюджетної установи, на що звернути увагу під час заповнення приміток до фінансової звітності.
62361

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді