Створюй персональне привітання з Різдвом на Новим Роком!

Портал «Бухгалтерія для бюджету та ОМС» та Цифрове видавництво «Експертус» вітають читачів та клієнтів з Різдвом і новорічними святами.

іменне привітання з Різдвом

СТВОРИТИ ІМЕННУ ЛИСТІВКУ

З нагоди Різдва Христова та Нового 2023-го року Цифрове видавництво Експертус пропонує вам привітати своїх колег персональною листівкою з авторським дизайном – для цього натисність кнопку «Створити іменну листівку».

Персональне привітання ви можете скачати на свій компьютер та надіслати колегам поштою або ж поширити в соціальних мережах.

Також доступні для безплатного завантаження оригінальні календарі бухгалтера на 2023 рік від професійних журналів «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА»:

скачати календар «Головбух БЮДЖЕТ» скачати календар «Головбух ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА»

 

З нагоди свят наша команда записала привітання і бажає читачам та клієнтам в наступному році Перемоги!

 

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2922

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35573

Методика розподілу орендної плати в ОМС

Здавання майна в оренду – типова господарська операція, але у бюджетників вона має спеціальне законодавче регулювання. З’ясуємо, куди має надходити орендна плата – до самих ОМС чи до доходної частини місцевого бюджету, а також, як на практиці виглядає методика розподілу орендної плати.
4255

Облік та документальне оформлення передачі комунального майна ОМС

Комунальне майно має особливий правовий статус, знаходиться під управлінням ОМС та може передаватися рішенням місцевої ради на баланс інших комунальних закладів та комунальних підприємств. Як обліковувати таке майно, оформити документально його передачу – у цьому огляді.
24216

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді