Інформація для моніторингу держвиплат: затверджено порядок доступу

28 грудня Кабмін затвердив «Порядок доступу до інформації в інформаційно-аналітичній платформі електронної верифікації та моніторингу органів, що здійснюють державні виплати».

Бюджетні новації — 2021

Інформація для моніторингу держвиплат: затверджено порядок доступу

Даний документ був прийнятий відповідно до Закону про верифікацію та моніторинг державних виплат.

Метою прийняття є надання можливості органам, що здійснюють держвиплати, отримувати засобами інформаційно-аналітичної платформи підтвердження відповідності інформації, повідомленої отримувачами держдопомоги. Йдеться про інформацію, що впливає на визначення їх права на отримання та розмір державних виплат, або рекомендацію щодо проведення додаткової перевірки такої інформації.

Відповідно до Порядку органи, які здійснюють держвиплати, отримуватимуть доступ до інформації на безоплатній основі на підставі укладеного договору з Мінфіном. Також керівник такого органу визначатиме уповноважених осіб для надання їм доступу на час виконання ними повноважень.

За матеріалами Урядового порталу

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35593

Паспорт бюджетної програми місцевого бюджету 2025

Складають паспорт бюджетної програми місцевого бюджету усі головні розпорядники за коштами місцевого бюджету. Розкажемо про особливості заповнення, внесення змін та термін затвердження.
53694

Складаємо Звіт про виконання паспорта бюджетної програми місцевого бюджету

Конкретизуємо всі показники, які має заповнити головний розпорядник коштів місцевого бюджету в оновленому Звіті про виконання паспорта бюджетної програми місцевого бюджету за 2024 рік. Також покажемо зразок заповнення Звіту про виконання паспорта бюджетної програми місцевого бюджету 2024 за існуючою формою.
64368

Як розрахувати середньооблікову кількість штатних працівників

Коли справа доходить до подання звітності, у бухгалтера постають питання. Адже є сумісники, декретниці, нові працівники й ті, що звільнилися. Давайте розглянемо, як розраховується середньооблікова кількість штатних працівників.
58446

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді