Об'єднання звітності ЄСВ та ПДФО: скачайте проєкти нових форм

Об'єднання звітності ЄСВ та ПДФО: скачайте проєкти нових форм

СКАЧАТИ

Мінфін затвердив:

  • нову форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків — фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску;
  • порядок її заповнення.

Податковий розрахунок за новою формою перший раз подавайте за I квартал 2021 року. Вона передбачає об’єднану звітність — Податкового розрахунку та Звіту з ЄСВ. Новий Податковий розрахунок треба подавати щокварталу, однак в ньому заповнювати окремі таблиці в розрізі місяців кварталу. Тобто у новому Податковому розрахунку буде одна Таблиця 1 Звіту з ЄСВ, три (на кожен місяць) Таблиці 5, 6, 7 Звіту з ЄСВ та три таблиці колишнього Податкового розрахунку.

Джерело: наказ Мінфіну «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України

від 13 січня 2015 року № 4» від 15.12.2020 № 773

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47491

Податковий розрахунок з ПДФО, ВЗ та ЄСВ

Зарплатний звіт – це об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та військового збору. У даній консультації приділимо більше уваги загальним питанням, заповненню основної частини звіту та тих додатків, які стосуються ЄСВ. Також тут можна скачати бланк звіту, його додатків та зразки їх заповнення.
85209

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді