Які документи потрібні для виїзду у відрядження за кордон – остаточна відповідь прикордонників

На пунктах перетину кордону вимагають надати витяг з наказу Мінекономіки про бронювання військовозобов'язаного працівника.

документи для виїзду у відрядження за кордон

Калькулятор стажу

Державна прикордонна служба остаточно роз'яснила порядок перетину кордону заброньованими працівниками для службових відряджень.

Пропуск через держкордон в умовах воєнного стану здійснюється з урахуванням вимог:

Заброньовані працівники мають право на виїзд з України (п.2-14 Постанови) за наявності наступних документів, які вони повинні надати на кордоні:

Витяг, завірений підписом керівника та печаткою (у разі її наявності), підтверджує бронь та надання військовозобов’язаному відстрочки.

За матеріалами Федерації роботодавців України

 

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про відрядження – всі зразки

Наказ на відрядження складають на особу, яку направляють для виконання роботи за кордон або в інший населений пункт. Експерт надає готові зразки наказі про відрядження або про його припинення.
148240

Авансовий звіт на відрядження: проведення

Які проведення використовувати, коли працівники подають авансові звіти на відрядження – продемонструємо на шести прикладах. А також розглянемо, як відобразити в бухгалтерському обліку ці операції за різних ситуацій.
67832

Як обліковувати витрати на відрядження в ОМС

Відрядження – це повсякденна необхідність будь-якої установи, яка провадить активну діяльність і органи місцевого самоврядування (ОМС) є таким прикладом. Як обліковувати витрати на відрядження, які саме витрати та в яких розмірах можна компенсувати відрядженому посадовцю, службовцю ОМС, оподаткування витрат на відрядження, особливості закордонних відряджень – у даному огляді.
13681

Розрахунок середньої заробітної плати – експертні приклади на 2024 рік

Розрахунок середньої заробітної плати потрібен для відпускних, відрядження, вихідної та матеріальної допомоги, декретних та лікарняних. Переконатися, що всі розрахунки проведені правильно, допоможуть наші приклади.
247153

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді