День бухгалтера та аудитора – привітайте колег персональною листівкою!

Редакція професійних журналів «Головбух Бюджет» і «Головбух Праця та Зарплата» вітає своїх читачів та передплатників з професійним святом.

день бухгалтера та аудитора листівка

СТВОРИТИ ІМЕННУ ЛИСТІВКУ

Шановні колеги, вітаємо з Днем бухгалтера та аудитора, який святкується в Україні 16 липня.

Ми вважаємо, що працювати, вчасно звітувати та слідкувати за змінами податкового законодавства в надскладних умовах – це справжній героїзм. Для нас ви – Супергерої, які залишаються відданими своїй справі попри всі обставини.

В цей день привітайте колег унікальною листівкою з нагоди свята. Переходь за посиланням або натискай кнопку «Створити іменну листівку», а потім збережіть персональне привітання на свій комп'ютер та надішліть поштою, або ж поширте в соціальних мережах.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Методика розподілу орендної плати в ОМС

Здавання майна в оренду – типова господарська операція, але у бюджетників вона має спеціальне законодавче регулювання. З’ясуємо, куди має надходити орендна плата – до самих ОМС чи до доходної частини місцевого бюджету, а також, як на практиці виглядає методика розподілу орендної плати.
4255

Облік та документальне оформлення передачі комунального майна ОМС

Комунальне майно має особливий правовий статус, знаходиться під управлінням ОМС та може передаватися рішенням місцевої ради на баланс інших комунальних закладів та комунальних підприємств. Як обліковувати таке майно, оформити документально його передачу – у цьому огляді.
24216

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді