Трудова книжка: як заповнюється для сумісника

Коли працівник здійснює свою трудову діяльність на тому самому підприємстві — це класифікують як внутрішнє сумісництво, а коли на іншому — як зовнішнє.

⭐️ Усі цифри для розрахунків із працівниками у 2021-му

Трудова книжка: як заповнюється для сумісника

Трудова книжка працівника зберігається за основним місцем його роботи, отже, запис до неї на роботі за сумісництвом не вносять.

Проте, відповідно до п. 2.14 Інструкції про порядок ведення трудових книжок № 58, за бажанням працівника, запис відомостей про роботу за сумісництвом провадять за основним місцем роботи окремим рядком.

Підставою є витяги із наказів про роботу за сумісництвом.

За матеріалами Держпраці

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13873

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14928

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді