Названі розміри посадових окладів на 2024 рік

Голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев назвав розмір базового посадового окладу держслужбовців у 2024 році.

За словами Гетманцева, розмір посадового окладу працівника І тарифного розряду єдиної тарифної сітки буде підвищено з 01 січня 2024 року. Він становитиме 3 195 грн.

Заплановано і й друге підвищення посадових окладів з 01 липня 2024 року - до 3 600 грн.

Зростання окладів складе 24,4 %.

Читайте також: Основні показники держбюджету-2024

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Додаткова відпустка посадовій особі ОМС за стаж державної служби

Посадовець органів місцевого самоврядування (ОМС) має можливість щорічної додаткової відпустки за вислугу років. Однак є посадовці ОМС, які мають ще й досвід державної служби. Чи зараховується стаж державної служби у вислугу років такого посадовця? Дізнаємося про це й тривалість таких відпусток.
12312

Додаткова відпустка державним службовцям: що врахувати

Додаткова відпустка державним службовцям надається після досягнення п’ятирічного стажу на держслужбі. На який строк надається додаткова відпустка держслужбовцям, коли і як її компенсувати та чим доведеться поплатитися за затримку розрахунку?
46794

Державна служба в умовах воєнного стану: соцпакет, обмеження та заохочення

Державна служба: ► закон про держслужбу ► мотиви зайняття посади державної служби ► зарплата та надбавки держслужбовцям ► соціальні гарантії держслужбовцям ► держслужба в умовах воєнного стану.
47039

Державна служба в Україні

Державна служба в Україні ► класифікація посад ► конкурс на зайняття посад ► строкове призначення ► переведення ► зміна істотних умов служби ► припинення державної служби
9009

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді