Склад держслужбовців: діє нова форма звіту

Наказом №45-21 НАДС затвердило нову форму Звіту про кількісний та якісний склад державних службовців та Інструкції щодо його заповнення.

Калькулятор середньооблікової чисельності штатних працівників

Склад держслужбовців: діє нова форма звіту

Нова форма звіту замінить попередню, яка встановлена наказом НАДС від 20.05.2020 р. № 80-20.

Звіт складають щокварталу станом на останній календарний день звітного періоду держслужбовці держорганів, на яких поширюється дія Закону про державну службу.

Зокрема його подають:

  • Апарати державних органів, у тому числі органи судової влади та прокуратури. Подають звітність до НАДС не пізніше 15-го числа місяця, наступного за звітним періодом.
  • Підпорядковані державним органам територіальні органи. Подають державним органам вищого рівня звітність не пізніше 7-го числа місяця, наступного за звітним періодом.
  • Обласні державні адміністрації подають звітність до НАДС не пізніше 15-го числа місяця, наступного за звітним періодом.
  • Районні державні адміністрації подають звітність обласним державним адміністраціям не пізніше 7-го числа місяця, наступного за звітним періодом.

За матеріалами НАДС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: хто, коли, як

Держорган НАЗК вимагає електронного декларування статків і подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, аби запобігти корупції. Хто зобов’язаний подавати це повідомлення, за яких умов і коли?
7080

Дистанційна робота в держорганах, ОМС, бюджетних установах

Держслужбовці та працівники держорганів, ОМС, бюджетних установ мають право працювати дистанційно за умови наявності організаційних і технічних можливостей для виконання посадових обов’язків. Розглянемо чим потрібно керуватись та що зробити для впровадження дистанційної роботи.
17380

Органи місцевого самоврядування в Україні

Органи місцевого самоврядування (ОМС) – це виборні та інші органи територіальних громад, які мають повноваження вирішувати питання місцевого значення. Бухгалтер, який працевлаштовується у виконавчий орган місцевої ради, бюджетні установи, що фінансуються з місцевого бюджету, має розуміти не лише структуру установи, в якій працює, а й структуру ОМС, їх повноваження, у т. ч. щодо бюджету, отримання фінансування тощо. Розглянемо це детальніше.
106811

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді