Чи можна звільнити оператора котельні достроково

Чи можна звільнити оператора котельні достроково

У зв’язку з рекомендацією Кабміну перейти на дистанційну форму роботи опалювальний сезон установа може завершити раніше. За таких обставин послуги оператора котельні не потрібні. Чи можна звільнити оператора раніше, ніж строковий трудовий договір припинить дію,? Все залежить від того, як керівник установи сформулював наказ, коли приймав особу на період опалювального сезону. Тож маєте кілька варіантів як припинити трудові відносини з працівником. Виберіть найбільш прийнятний для вашої установи, враховуйте норми законодавства та наші поради.

Як достроково звільнити оператора котельні

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13836

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14873

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді