УВАГА! Не поспіщайте заповнювати Додаток 4ДФ: розробляють нову редакцію

Мінфін планує внести нові зміни до додатка 4ДФ Єдиного звіту

Об'єднана звітність: коли і як подавати податковий розрахунок «Довідковий»

Єдина звітність: розробляють нову редакцію Розрахунку

Його оновлену форму можна знайти у проєкті наказу Мінфіну «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 13 січня 2015 року № 4».

Проєктом передбачається внесення змін до додатка 4ДФ Податкового розрахунку та Порядку заповнення Розрахунку.

Також зміни торкнуться Довідника ознак доходу в частині виконання податковим агентом – надавачем бюджетних грантів свого законодавчого обов’язку щодо відображення у додатку 4ДФ інформації про нараховані (виплачені) у звітному податковому періоді доходи у вигляді бюджетних грантів та інформації про факт використання бюджетного гранту за цільовим призначенням, порушення платником податків умов договору про цільове використання, повернення платником податку бюджетного гранту на користь надавача бюджетного гранту.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47666

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді