З 27 листопада змінилися рахунки ПДФО для окремої категорії платників

З 27 листопада 2023 року вступають в дію нові рахунки для сплати ПДФО з грошового забезпечення, одержаних військовослужбовцями.

З 27 листопада змінюються рахунки ПДФО для окремої категорії платників

Калькулятор індексації зарплати

З 27 листопада 2023 року вступають в дію нові рахунки для сплати податку на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями, поліцейськими та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами (код бюджетної класифікації 11010201).

При цьому, реквізити решти бюджетних рахунків для зарахування податків і зборів  залишаються незмінними.

Інформація про актуальні реквізити рахунків для сплати податкових платежів та єдиного внеску розміщена в електронному кабінеті платників, на вебпорталі Головного управління ДПС у рубриці «Рахунки для сплати платежів» та в Центрах обслуговування платників.

Джерело: офіційний сайт ГУ ДПС в Івано-Франківській області

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

ПСП 2024: кому і як надавати

Податкова соціальна пільга у 2024 році надає можливість зменшити розмір ПДФО. Хто має право на ПСП 2024, як її застосовувати, для кого призначена «дитяча» ПСП та який її розмір, які документи потрібні для застосування такої ПСП, які коди ознак ПСП застосовувати при складанні Додатку 4ДФ Податкового розрахунку – відповіді на ці питання у даному огляді.
30419

Оподаткування подарунків працівникам

Оподаткування подарунків працівникам – на що слід звернути увагу при оподаткуванні подарунків працівникам і відображенні їх у Додатку 4ДФ Податкового розрахунку. Чи обкладаються новорічні подарунки ПДФО, військовим збором, ЄСВ та ПДВ?
36354

Податковий розрахунок з ПДФО, ВЗ та ЄСВ

Зарплатний звіт – це об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та військового збору. У даній консультації приділимо більше уваги загальним питанням, заповненню основної частини звіту та тих додатків, які стосуються ЄСВ. Також тут можна скачати бланк звіту, його додатків та зразки їх заповнення.
85342

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді