Розрахунок «Звітний новий»: як коригувати реквізити застрахованої особи

Податківці пояснили як у Розрахунку з типом форми «Звітний новий» провести коригування реквізитів, що не стосуються застрахованої особи, у зв’язку з виправленням помилок.

Об'єднана звітність: коли і як подавати податковий розрахунок «Довідковий»

Розрахунок «Звітний новий»: як коригувати реквізити застрахованої особи

У Податковому розрахунку з типом форми «Звітний новий» коригування виключно реквізитів проводиться на підставі інформації з раніше поданих Розрахунків.

Воно містить інформацію лише за рядками з реквізитами, які уточнюються.

При цьому Розрахунок з типом «Звітний новий» має містити обов’язкові реквізити, визначені в рядках 01 – 05 та у рядку 031 для платників єдиного внеску, а також інформацію про додатки, у яких буде проводитись коригування, та їх кількість, що визначені в рядку 06 Розрахунку.

При цьому додатки, інформація щодо яких не коригується, у рядку 06 не вказуються та відповідно не подаються.

За матеріалами ЗІР

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47626

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді