Скачайте заставки на робочий стіл комп'ютера – календар бухгалтера на лютий 2024 року

На вибір наших читачів та передплатників – три види календаря бухгалтера, який можна встановити замість «шпалер» на свій комп'ютер.

заставка на робочий стіл комп'ютера календар бухгалтера

СКАЧАЙТЕ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА

Портал «Бухгалтерія для бюджету та ОМС» та е-журнал «Головбух Бюджет» традиційно приготували для своїх читачів подаруночок: зручні та яскраві календарі бухгалтера на лютий 2024 року.

Завантажуйте варіант, який вам найбільше до вподоби, та прикрашайте робочий стіл свого комп'ютера. Наші заставки на робочий стіл завжди приємно роздивлятися, за календарем зручно звіритися з термінами подання звітності, а за бажанням – поділитися заставкою з колегами. Для цього достатньо переслати поштою скачаний файл, або ж перекинути в месенджері посилання на цю публікацію.

Користуйтеся, звітуйте та сплачуйте податки вчасно!

заставка на робочий стіл комп'ютеразаставка календар бухгалтера на лютий
СКАЧАЙТЕ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА СКАЧАЙТЕ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Заява про відкриття та закриття рахунків

Відкриття та закриття рахунків актуально на початку та в кінці року, а також в процесі реорганізації бюджетної установи. А після набуття чинності наказу Мінфіну від 18.01.2024 № 23 додатково Казначейство у тримісячний строк переукладатиме з клієнтами договори про здійснення розрахунково-касового обслуговування. Тримайте зразки заяви про відкриття та закриття рахунків.
38390

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді