Вести бухгалтерію швидше і простіше з експертною підтримкою

Теми:
Передплатіть обраний напрямок журналу для бухгалтера бюджетної сфери та отримайте надійного помічника у роботі. Для бюджетної бухгалтеріїї ми пропонуємо 2 найкращих в Україні журнала "Головбух: БЮДЖЕТ" та "Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА".

Наші експерти першими здобувають інформацію з офіційних джерел. Самі розумієте, що для бухгалтера дуже важливо отримувати новини своєчасно, а не за кілька тижнів. У вашому розпорядженні буде вся правова база — зразки, бланки, закони, кодекси, листи й інші документи, необхідні в роботі бухгалтера. Також ви зможете швидко зв’язатися зі службою клієнтської підтримки.

У паперових версій наших журналів є електронні двійники. Статті однакові, але кожна з версій має свої беззаперечні переваги. Електронний журнал завжди під рукою — на будь-якому комп’ютері, планшеті, смартфоні — і ніколи не загубиться. Щоправда, електронний журнал не замінить задоволення від читання класичного паперового, що шурхотить сторінками і пахне свіженькою друкарською фарбою.

Але часто буває, що терміново потрібен якийсь номер, а його в паперовому архіві немає — загубився. Або іноді точно пам’ятаєш, що десь читав ту саму статтю, яка потрібна зараз, але в якому номері — не згадати. Не гортати ж усю паперову підшивку. Саме у такій ситуації і добре мати комплект. Адже в електронному журналі є швидкий пошук усіх статей починаючи з 2015 року.

Звісно, вам вирішувати, який варіант читати — паперовий чи електронний. Але найліпший вибір — це у комплекті. Електронні журнали доступні у пробному 3-денному доступі на сайтах ebudget.Експертус.ua та ezarplata.Експертус.ua, а також за передплатою.

Вести бухгалтерію швидше і простіше з експертною підтримкоюЗараз діють знижки та розіграші подарунків для передплатників!

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Приклади відрахувань із заробітної плати

Перш ніж виплатити працівникові зарплату, бухгалтер повинен відрахувати із неї податки. А ще можуть бути й аліменти та інші обов’язкові платежі. Усе про відрахування із заробітної плати — у статті.
341683

Електронна декларація – хто подає

Подання декларації – обов’язок посадовців бюджетних установ.❗️Хто має право не подавати електронну декларацію під час воєнного стану та які штрафи передбачено — у нашій консультації.
90435

Методика розподілу орендної плати в ОМС

Здавання майна в оренду – типова господарська операція, але у бюджетників вона має спеціальне законодавче регулювання. З’ясуємо, куди має надходити орендна плата – до самих ОМС чи до доходної частини місцевого бюджету, а також, як на практиці виглядає методика розподілу орендної плати.
4313

Облік та документальне оформлення передачі комунального майна ОМС

Комунальне майно має особливий правовий статус, знаходиться під управлінням ОМС та може передаватися рішенням місцевої ради на баланс інших комунальних закладів та комунальних підприємств. Як обліковувати таке майно, оформити документально його передачу – у цьому огляді.
24354

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді