Святкуймо День закоханих — привітайте один одного персональною «валентинкою»!

З нагоди Дня святого Валентина пропонуємо нашим читачам завантажити унікальну листівку та надіслати яскраве привітання своїм коханим та близьким.

валентинка 14 лютого день святого валентина

ЗГЕНЕРУВАТИ ВАЛЕНТИНКУ

Любі читачі та передплатники, вітаємо вас з Днем закоханих святом, яке надихає та надає змогу поділитися один з одним почуттями, посмішками та поцілунками.

Цього року редакція е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата» пропонує надіслати хвилю позитивних емоцій за допомогою унікальної «валентинки»  листівки до Дня святого Валентина.

Як надіслати валентинку до Дня закоханих

Також листівку можна завантажити на свій комп'ютер та поширити у соціальних мережах.

Нагадуємо, що цього місяця діє унікальна пропозиція на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»: отримайте персональну знижку до 2000 гривень на передплату професійних видань. Не баріться та не втрачайте вигоду!

передплата журнал Головбух Бюджет Головбух Праця та Зарплата

Вебінарний марафон до Дня бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

План рахунків бухгалтерського обліку бюджетних установ 2024

План рахунків – це основний інструмент системи бухгалтерського обліку, який практично забезпечує її реалізацію та дає змогу формувати достовірну та прозору звітність. Тож розглянемо план рахунків бухгалтерського обліку, а також останні зміни, які відбулися у ньому.
159658

Форма 1-ОПП: нюанси заповнення

Щоб зареєструватись у відповідному органі ДПС як платники податку, бюджетні установи зобов’язані подати контролюючому органу заяву – форма 1-ОПП. Розглянемо, що це за форма, коли її слід подавати і як заповнювати.
60475

Амортизація основних засобів

Амортизація основних засобів: ➤ методи обчислення ➤ строки нарахування ➤ як обчислити амортизацію ➤ бухгалтерський облік амортизації
71864

Договір дарування – зразок

Благодійна допомога, пожертва, безоплатна передача основних засобів, безповоротна фінансова допомога - все це оформлюється через договір дарування. Про умови та оформлення договорів дарування, особливості дарування у бюджетних установах – у цьому огляді.
13799

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді