Уточнююча декларація з плати за землі: в які строки можна подавати

Податківці нагадали протягом якого періоду юрособа має право подати уточнюючу податкову декларацію з плати за землю?

Зразок декларації з плати за землю СКАЧАТИ

Уточнююча декларація з плати за землі: в які строки можна подавати

Контролюючий орган має право за результатами перевірки самостійно визначити суму грошових зобов’язань, у разі виявлення ним за результатами перевірки заниження суми визначеного платником податків податкового зобов’язання з цих податків, не пізніше закінчення 1095 дня, що настає за останнім днем граничного строку сплати цих податків, визначених відповідними розділами ПКУ.

Враховуючи зазначене, юридична особа має право подати уточнюючу податкову декларацію з плати за землю протягом 1095 днів, що настають за останнім днем граничного строку сплати податкового зобов’язання з плати за землю, визначеного у податковій декларації, що уточнюється.

За матеріалами ЗІР

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47666

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді