Календар бухгалтера на квітень – скачайте яскраву заставку на робочий стіл

Зручно, корисно та неможливо відвести очей – календар бухгалтера, який можна використати як «шпалери» на робочому столі комп'ютера.

скачати календар бухгалтера на квітень

СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА

Редакція порталу «Бухгалтерія для бюджету та ОМС» та е-журналу «Головбух Бюджет» підготувала читачам та передплатникам корисний та зручний календар бухгалтера на квітень 2024 року.

Яскраві та соковиті кольори календаря будуть тішити ваші очі протягом місяця. Для цього оберіть найбільш привабливий варіант календаря на квітень та натисніть кнопку «Скачати календар бухгалтера».

Не забувайте й про своїх друзів та колег: перешліть їм це посилання або надішліть завантажений файл календаря поштою.

календар бухгалтера квітень 2024календар бухгалтера заставка на робочий стіл
СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Методика розрахунку орендної плати: визначаємо розмір, індексуємо, розподіляємо

За оренду державного/комунального майна орендарі сплачують орендну плату установі – орендодавцю/балансоутримувачу. Розмір її за перший місяць/добу/годину визначає договір оренди. Та перед укладенням договору орендодавець/балансоутримувач має визначати її розмір. Як визначити/розрахувати орендну плату розглянемо далі.
32366

Реєстрація РРО

РРО – це сфера, в якій час від часу відбуваються зміни. І вони постійні. Процедура реєстрації звичайних РРО спростилася за останні роки. Про реєстрацію РРО – тема даної консультації.
6845

Списання ліків у бюджетній установі

Прочитайте, що робити з лікарськими засобами після того, як спливе термін їх придатності та як правильно списати протерміновані ліки.
13147

Відрядження в бюджетних установах: оформлення та оплата

Відрядження оплачуються відповідно до умов колективного чи трудового договору. Про останні зміни в оплаті відряджень у бюджетних установах. Про порядок оформлення й оплати відряджень, з прикладами розрахунків – у цьому огляді.
153065

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді