Оновлення ПЗ «Фіндокументи» версія 2024.2

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Якщо використовуєте у роботі програмне забезпечення «Фіндокументи» потрібно його оновити до актуальної версії.

оновлення Фіндокументи 2024.2

КАЛЬКУЛЯТОР СТАЖУ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ТА СЛУЖБИ В ОМС

У версії ПЗ «Фіндокументи» 2024.2 (1.3.8.2):

  • відновили роботу кнопки «Опис змін»;
  • змінили/виправили друковані форми:
    • Довідка про зміни до плану використання бюджетних коштів на ____ рік;
    • Довідка про зміни до помісячного плану використання бюджетних коштів на ____ рік;
    • Реєстр бюджетних зобов’язань розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів;
    • Реєстр бюджетних фінансових зобов’язань розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів;
  • активували сортування колонок у довіднику «Мережа». Для сортування потрібно навести курсор на заголовок відповідного стовпця та натиснути ліву кнопки миші (ЛКМ). Одне натиснення ЛКМ запускає сортування за зростанням, два натиснення ЛКМ – сортування за спаданням;
  • змінили параметр «Код УДСУ» на «Код ОДКСУ» (код органу ДКСУ) у меню «Налаштування». Наразі це 4-х цифровий код. Цей параметр використовують, зокрема, при формуванні в меню «Документи на МД» друкованих форм Реєстр бюджетних зобов’язань розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів, Реєстр бюджетних фінансових зобов’язань розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів;
  • в оновлення включили останні довідники PKLVID.DBF (КПК ДБ) та TPKLVKMB.DBF (ТПК МБ).

Для завантаження оновлення (буде у zip-архіві) потрібно натиснути посилання «2 Оновлення до програмного забезпечення "Фіндокументи": OnovPaym_2024_1-2024_2.zip (від 22.05.2024)» у розділі «Програмний комплекс «Фіндокументи» (...)» підрубрики «Програмне забезпечення для розпорядників та одержувачів бюджетних коштів» рубрики «Електронні сервіси» офіційного веб-сайту Казначейства.

Перш ніж оновлювати ПЗ «Фіндокументи» перегляньте інструкцію з оновлення, перейшовши за посиланням «1 Інструкція з оновлення програмного забезпечення "Фіндокументи"» у розділі «Програмний комплекс «Фіндокументи» (...)».

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Методика розрахунку орендної плати: визначаємо розмір, індексуємо, розподіляємо

За оренду державного/комунального майна орендарі сплачують орендну плату установі – орендодавцю/балансоутримувачу. Розмір її за перший місяць/добу/годину визначає договір оренди. Та перед укладенням договору орендодавець/балансоутримувач має визначати її розмір. Як визначити/розрахувати орендну плату розглянемо далі.
32366

Реєстрація РРО

РРО – це сфера, в якій час від часу відбуваються зміни. І вони постійні. Процедура реєстрації звичайних РРО спростилася за останні роки. Про реєстрацію РРО – тема даної консультації.
6846

Списання ліків у бюджетній установі

Прочитайте, що робити з лікарськими засобами після того, як спливе термін їх придатності та як правильно списати протерміновані ліки.
13147

Відрядження в бюджетних установах: оформлення та оплата

Відрядження оплачуються відповідно до умов колективного чи трудового договору. Про останні зміни в оплаті відряджень у бюджетних установах. Про порядок оформлення й оплати відряджень, з прикладами розрахунків – у цьому огляді.
153068

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді