Змінено Порядок розслідування та обліку нещасних випадків на виробництві

Кабмін вніс зміни до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві.

Внесені зміни до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків на виробництві

Калькулятор стажу

Постановою КМУ від 24 травня 2024 р. № 599:

  • змінено підхід до збору та передачі інформації про випадки гострих та хронічних професійних захворювань (отруєнь) для автоматизованої системи обліку та аналізу гострих та хронічних професійних захворювань (отруєнь), з  метою:
  • надання можливості територіальними органами Держпраці безпосередньо вносити відповідну інформацію до електронної інтегрованої системи спостережень за захворюваннями,
  • в тому числі гострими та хронічними професійними захворюваннями (отруєннями), що використовується для ведення автоматизованої системи обліку та аналізу гострих та хронічних професійних захворювань (отруєнь).

Нагадаємо, хто може отримати виплати з відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання.

Джерело: Telegram-канал Тараса Мельничука

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Відрядження в бюджетних установах: оформлення та оплата

Відрядження оплачуються відповідно до умов колективного чи трудового договору. Про останні зміни в оплаті відряджень у бюджетних установах. Про порядок оформлення й оплати відряджень, з прикладами розрахунків – у цьому огляді.
153068

Строковий трудовий договір для працівника – зразок

Щоб замінити тимчасово переведеного або відстороненого працівника, а також вчасно регулювати кількість працівників в установі залежно від обсягу надаваних послуг роботодавець може приймати працівника на роботу за строковим трудовим договором (або контрактом).
74911

Довідка про трудовий та страховий стаж

Отримати довідку ПФУ про трудовий та страховий стаж можуть і працівник, і роботодавець. Розкажемо, як це зробити онлайн, як рахувати стаж за цією довідкою.
22057

Доповідна записка – бланк та зразок

✔️Доповідна записка – це документ, який інформує керівника вищого рівня щодо ситуації, яка склалася, певні події, результати роботи. Як скласти доповідну записку? Які є вимоги щодо її змісту? Наведемо зразки для різних робочих ситуацій.
94208

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді