Працювало за трудовими договорами/ЦПД: виправляємо помилку у Розрахунку

Яким чином платник податків може виправити помилку, допущену у рядках «Працювало за трудовими договорами» та/або «Працювало за цивільно-правовими договорами» при поданні додатка 4ДФ до Розрахунку з типом «Звітний новий»/«Уточнюючий» - роз’яснюють податківці.

⚡️ За яким алгоритмом заповнювати Податковий розрахунок з ЄСВ, ПДФО та ВЗ?⚡️

Працювало за трудовими договорами/ЦПД: виправляємо помилку у Розрахунку

Платник податків може виправити помилку, допущену у рядках «Працювало за трудовими договорами» та/або «Працювало за цивільно-правовими договорами».

Для цього треба подати додаток 4ДФ до Розрахунку з типом «Звітний новий»/«Уточнюючий».

Помилка виправляється одночасно у розд. I або розд. II додатка 4ДФ до Розрахунку. Окреме коригування зазначених рядків Порядком заповнення та подання Податкового розрахунку не передбачено.

За матеріалами ЗІР

Працювало за трудовими договорами/ЦПД: виправляємо помилку у Розрахунку
АЛЛА ВОЛОВЕНКО,експерт Експертус Головбух
У 2021 році інформацію про ПДФО, військовий збір та ЄСВ показуйте в одному звіті. Пояснимо, як правильно її заповнити, коли вперше подавати та що змінити в своїй роботі.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47679

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді