Премії секретарям і заступникам голів сільських, селищних і міських рад

Урядовці Постановою КМУ від 03.10.2018 № 791 внесли зміни до постанови КМУ «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» від 09.03.2006 № 268.

Ці зміни нададуть можливість у межах затверджених видатків на оплату праці за рішенням сільського, селищного, міського голови преміювати, установлювати надбавки, надавати матеріальну допомогу:

  • секретарям сільських, селищних, міських рад;
  • заступникам сільських, селищних, міських голів;
  • керуючим справами (секретарям) виконавчих комітетів, старостам.

Постанова набере чинності з дати її опублікування.

Постанова КМУ від 03.10.2018 № 791

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Грошове забезпечення військовослужбовців 2024

Як правильно обчислити грошове забезпечення військовослужбовців 2024 року, у якому розмірі нарахувати, які виплати входять до нього, коли і де виплачувати, як оподатковувати — дізнаєтеся з даної публікації.
88463

Приклади відрахувань із заробітної плати

Перш ніж виплатити працівникові зарплату, бухгалтер повинен відрахувати із неї податки. А ще можуть бути й аліменти та інші обов’язкові платежі. Усе про відрахування із заробітної плати — у статті.
343298

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
15213

Як вести облік витрат із зарплати ОМС

Заробітна плата займає завжди суттєву частку у загальних витратах будь-якої бюджетної установи й органи місцевого самоврядування (ОМС) – не виняток. Як вести облік таких витрат, що до них належать, які правила їхнього нарахування, про виплату авансу та бухгалтерські проведення в ОМС – у даному огляді.
7405

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді