Скористайтесь новим сервісом та подайте зміни про рух кадрів

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Фахівці ПФУ пояснили про запровадження нового сервісу на вебпорталі електронних послуг ПФУ та його роботи.

зміни про рух кадрів

Відправляємо працівників у відрядження під час війни

Через особистий кабінет страхувальника на вебпорталі електронних послуг ПФУ роботодавці можуть подати відомості про прийняття працівника на роботу, його переміщення з одного структурного підрозділу до іншого, переведення на іншу постійну посаду, звільнення, поновлення на роботі, тимчасове припинення, або відновлення дії трудового договору. Такий сервіс реалізовано на виконання постанови КМУ «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану» від 05.06.2024 № 650, яка набрала чинності 08.06.2024.

Зверніть увагу:

  • до 01.08.2024 – роботодавці можуть подавати відомості про трудові відносини з працівниками, що мали місце в період з 08.06.2024 року по теперішній час (тобто на період завершення апробації запровадженого сервісу на вебпорталі електронних послуг ПФУ);
  • після 01.08.2024 – роботодавці зможуть подати відомості лише про рух кадрів, які відбулись не пізніше, ніж протягом наступного дня після настання відповідної події.

За інформацією ГУ ПФУ у Вінницькій області

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Одноразова грошова допомога родинам загиблих військових: як не втратити

Сім'я військового, який загинув, захищаючи Батьківщину, має право отримати компенсацію — одноразову грошову допомогу (ОГД) у розмірі 15 мільйонів гривень. Але ряд особливостей значно ускладнює отримання допомоги.
5276

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді