Державні закупівлі — 2019: МОЗ інформує про публікацію проектів номенклатур

МОЗ повідомляє, що у поточному році воно заздалегідь почало готуватися до централізованих закупівель на 2019 рік, аби добре спланувати закупівлі і графік поставок.

Відтак, у поточному році МОЗ сформувало предмет закупівель (номенклатур) на наступний, 2019 рік, на 3 місяці раніше, ніж минулого року.

Після того, як МОЗ провело громадське обговорення першої та другої частини проектів до номенклатури, воно опублікувало третю частину: https://bit.ly/2QvsyQG.

Затвердження номенклатури — один з перших кроків державних закупівель. Погоджений перелік лягає в основу технічного завдання для спеціалізованих організацій, які будуть здійснювати закупівлі для українських пацієнтів.

Пропозиції до переліку можна надсилати до 12 жовтня 2018 року включно за адресою: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7 або [email protected] з копією на [email protected].

Пропозиції по кожному напряму установи мають надсилати окремо,а в темі листа обов'язково вказувати «Пропозиції до номенклатури за напрямом — (обов'язково вказати напрям)».

За інформацією МОЗ

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1215

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4815

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4259

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35737

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді