Міноборони запустило застосунок Армія+

Міністерство оборони України представило нову платформу Армія+, створену з метою цифровізації послуг для військовослужбовців та підвищення ефективності служби.

Міноборони запустило застосунок Армія+

Бронювання працівників: Мін­еко­но­міки роз’яснює зміни

Застосунок Армія+ – це проєкт Міноборони, що спростить життя військових, позбавить їх паперової тяганини та дасть змогу ефективніше використовувати час.

У застосунку Армія+ доступні 11 видів рапортів, згрупованих у чотири типи:

  • «На відпустку»;
  • «На допомогу»;
  • «Направлення»;
  • «Видача направлення».

Рапорти можна подати за кілька хвилин, а підказки допоможуть заповнити їх правильно. Рапорти надсилаються на підпис за допомогою унікального номера військовослужбовця – Армія ID.

У застосунку також передбачені опитування, завдяки яким держава зможе дізнатися думку військових з будь-яких питань, а самі військовослужбовці зможуть впливати на реальні зміни у Силах оборони України.

Згодом у застосунку Армія+ будуть доступні нові функції для захисників, які допоможуть забути про бюрократію та спростять життя військових. Мобільний застосунок Армія+ уже доступний для завантаження у Play Market та App Store.

Джерело: офіційний сайт МОУ, офіційний сайт Мінцифри

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Одноразова грошова допомога родинам загиблих військових: як не втратити

Сім'я військового, який загинув, захищаючи Батьківщину, має право отримати компенсацію — одноразову грошову допомогу (ОГД) у розмірі 15 мільйонів гривень. Але ряд особливостей значно ускладнює отримання допомоги.
5376

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді