Реєструйтеся на вебінар «Як ревізори перевіряють господарські договори бюджетної установи»

У сфері господарських договірних правовідносин чимало проблемних питань, які можна передбачити ще на стадії укладання договору. Дізнайтеся більше на вебінарі «Як ревізори перевіряють господарські договори бюджетної установи».

вебінар як ревізори перевіряють господарські договори

ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ

Правильно складений господарський договір – це лише половина справи. Установа має постійно контролювати, як контрагент виконує свої зобов’язання. Цьому питанню велику увагу приділяють ревізори.

На вебінарі колишній ревізор, а нині – співавтор програми підвищення кваліфікації «Професійна сертифікація бухгалтерів бюджетних установ – 2025» Людмила Кравченко розкаже:

  • яких помилок припускаються в установах;
  • що потрібно врахувати в договорі, аби не порушити бюджетне законодавство;
  • чи є обов’язком бухгалтера переглядати проєкт договору, як того бажає керівник установи, щоб виключити з документа неприйнятні для бюджетної організації положення або навпаки внести додаткові.

Дата та час проведення вебінару: 31.10.2024 року, о 14.00.

Програма вебінару

  1. Що потрібно передбачити в господарському договорі.
  2. Чи зобов’язаний бухгалтер візувати договір.
  3. Чи відповідає бюджетна установа за порушення термінів оплати за договором.
  4. Що робити, коли контрагент порушує зобов’язання.
  5. Як ревізори перевіряють виконання господарських договорів.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8638

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
19059

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді