Коли й куди звітувати про заброньованих

Перевірте, чи зобов’язані до 10 жовтня відзвітувати про чисельність заброньованих працівників.

звіт про заброньованих працівників

Бронювання працівників: Мін­еко­но­міки роз’яснює зміни

Закон про мобілізацію зобов’язує підприємства, установи та організації, які бронюють працівників, звітувати про кількість заброньованих військовозобов’язаних.

Органи державної влади, інші державні органи, органи місцевого самоврядування, бюджетні та комунальні установи щокварталу складають звіт про чисельність працівників, яких забронювали.

У статті «Звітуємо про заброньованих працівників» експерт е-журналу «Головбух Бюджет» наводить таблицю з датами звітування та зразок звіту.

коли звітувати про заброньованих

ПЕРЕГЛЯНУТИ ТАБЛИЦЮ

До звіту включайте зведені показники станом на перше число місяця, що настає за звітним кварталом, загалом по установі, разом із підпорядкованими структурними підрозділами та філіями незалежно від їх місцезнаходження.

звіт про заброньованих

СКАЧАТИ ЗРАЗОК ЗВІТУ

Яка відповідальність за неподання звіту

Районні та міські ТЦК щороку, у т. ч. й позапланово, перевіряють стан військового обліку в держорганах, ОМС, а також в установах, у яких працюють військовозобов’язані, яких забронювали на період мобілізації та на воєнний час. Штраф за порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію в особливий період для посадових осіб органів держвлади, ОМС, юридичних осіб та громадських об’єднань – від 34 000 до 59 500 грн.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Одноразова грошова допомога родинам загиблих військових: як не втратити

Сім'я військового, який загинув, захищаючи Батьківщину, має право отримати компенсацію — одноразову грошову допомогу (ОГД) у розмірі 15 мільйонів гривень. Але ряд особливостей значно ускладнює отримання допомоги.
5674

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді