Как заключить контракт с руководителем учреждения здравоохранения

RU UA

Правительство утвердило:

  • порядок заключения контракта с руководителем государственного, коммунального учреждения здравоохранения (УЗ);
  • типовую форму контракта с руководителем государственного, коммунального УЗ, действующего в организационно-правовой форме казенного или коммунального некоммерческого предприятия;
  • типовую форму контракта с руководителем государственного, коммунального УЗ, действующего в организационно-правовой форме государственного или коммунального учреждения.

Руководителя УЗ назначают по решению:

  • руководителя органа или госсекретаря министерства, к сфере управления которого принадлежит УЗ;
  • областного, районного совета;
  • сельского, поселкового, городского головы.

С ним заключайте контракт на срок от трех до пяти лет.

Из постановления КМУ «Об утверждении Порядка заключения контракта с руководителем государственного, коммунального учреждения здравоохранения и типовых форм договора с руководителем государственного, коммунального учреждения здравоохранения» от 21.08.2019 № 792

Як укласти контракт з керівником закладу охорони здоров’я
Галина БЄЛІКОВА,експерт Експертус Кадри
МОЗ змінив підхід до керівництва закладами охорони здоров’я. Наказом № 1977 він розділив функції управлінців на фінансово-господарські та медичні, тож тепер маємо двох керівників.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
20343

Дистанційна робота в держорганах, ОМС, бюджетних установах

Держслужбовці та працівники держорганів, ОМС, бюджетних установ мають право працювати дистанційно за умови наявності організаційних і технічних можливостей для виконання посадових обов’язків. Розглянемо чим потрібно керуватись та що зробити для впровадження дистанційної роботи.
18291

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді