Определены новые результативные показатели для местных бюджетов в сфере физической культуры и спорта

RU UA

Минмолодьспорт обновил Типовой перечень бюджетных программ и результативных показателей их выполнения для местных бюджетов в сфере физической культуры и спорта.

В программе «Поддержка и развитие спортивной инфраструктуры» изменено название подпрограммы 3 с «Развитие спортивных» на «Создание новых, строительно-ремонтные работы существующих спортивных и завершения начатых в предыдущем периоде работ по строительству / реконструкции дворцов спорта». По этой подпрограммой определены новые результативные показатели.

Кроме этого определили результативные показатели по новым подпрограммами 5 и 6:

  • Строительство мультифункциональных площадок для занятий игровыми видами спорта;
  • Строительство новых, реконструкция и капитальный ремонт существующих спортивных пятьдесятиметровых и двадцатипятиметровых бассейнов.

Эти результативные показатели следует применять с 17.09.2019 — дня их официального опубликования.

С приказа Минмолодьспорта «Об утверждении Изменений к Типового перечня бюджетных программ и результативных показателей их выполнения для местных бюджетов в сфере физической культуры и спорта» от 01.08.2019 № 3913

Визначено нові результативні показники для місцевих бюджетів у сфері фізичної культури і спорту
Фаїна ІСКРИЖИЦЬКА,експерт Експертус Головбух
Установа ремонтуватиме приміщення власними силами Як спланувати видатки, оплатити витрати та відобразити їх в обліку і звітності — у статті

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35573

Методика розподілу орендної плати в ОМС

Здавання майна в оренду – типова господарська операція, але у бюджетників вона має спеціальне законодавче регулювання. З’ясуємо, куди має надходити орендна плата – до самих ОМС чи до доходної частини місцевого бюджету, а також, як на практиці виглядає методика розподілу орендної плати.
4255

Облік внесків до статутного капіталу комунальних підприємств ОТГ

Облік внесків до статутного капіталу КП – що буде в обліку та фінансовій звітності, як обліковується вартість внеску на дату його здійснення та на дату балансу. Ці та інші питання – у даному огляді.
26547

Казначейське обслуговування бюджетників

Під час обслуговування місцевих бюджетів органи Казначейства діють за чітко встановленим порядком. Дотримуватися цього порядку мають і установи, якщо хочуть вчасно отримати кошти. Опишемо докладно всі складові казначейського обслуговування місцевих бюджетів.
13574

Реєстраційна картка учасника бюджетного процесу в ІАС «LOGICA» – заповнення з експертом

У консультації про заповнення електронної форми реєстраційної картки, яка використовується для реєстрації учасників бюджетного процесу. Розглянемо, хто і який розділ заповнює та як заповнити кожне поле форми.
1934

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді