Размер надбавок и премий будут согласовывать по-новому

RU UA

Правительство обновило:

  • условия оплаты труда должностных лиц, руководителей и руководящих работников отдельных государственных органов, на которых не распространяется действие Закона Украины «О государственной службе»;
  • порядок премирования государственных служащих, занимающих должности государственной службы категории «А»;
  • положения о применении стимулирующих выплат государственным служащим.

Изменения касаются руководящих работников, для которых надбавки и премии устанавливают по согласованию с Премьер-министром Украины, вице-премьер-министром Украины, Министром КМУ.

Определены формы Предложений по:

  • согласованию установления надбавки за интенсивность труда;
  • согласованию установления стимулирующих выплат;
  • определению размера премии.

Также определены сроки для подачи этих предложений. Если срок их подачи нарушили предложения оставляют без рассмотрения, то есть руководящий работник останется без надбавки или премии, по крайней мере на 1 месяц.

Из постановления КМУ «О внесении изменений в постановления Кабинета Министров Украины от 20 апреля 2016 № 304 и от 18 января 2017 № 15» от 29.09.2019 № 851

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Приклад розрахунку середньої зарплати для нарахування премії

Розрахунок середньої зарплати потрібен при нарахування відпускних, оплати днів відрядження, лікарняних і декретних. Правила розрахунку середньої з Порядку 100 за останні роки змінювалися кілька разів. Якраз у частині премій. В консультації – як рахувати середню для різних виплат, коли є премії, що стосуються розрахункового періоду.
84190

Виплати премій до професійних свят і святкових днів робітникам ОМС

Наближаються свята, і є гарна ідея преміювати всіх працівників органу місцевого самоврядування (ОМС). Постає питання, а чи можна це зробити? Яка різниця у преміюванні робітників і посадовців ОМС, як назвати причину преміювання – відповідь у консультації.
30332

Зразок наказу про преміювання працівників

За успішне виконання роботи працівник може отримати від установи заохочення у вигляді премії. Підставою для її нарахування є наказ керівника. Для вас — зразок наказу про преміювання працівників.
241980

Преміювання працівників бюджетних установ 2024

Нарахування премій в бюджетних установах 2024: ➤ зразок положення про преміювання ➤ наказ про преміювання ➤ види премій ➤ критерії преміювання ➤ розмір премії ➤ позбавлення премії
244345

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді