Трудовая книжка станет электронной — есть законопроект

RU UA

Пенсионный фонд разработал законопроект «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно учета трудовой деятельности работника в электронной форме».

Трудовая книжка станет электронной — есть законопроект

Документ предусматривает введение трудовых книжек в электронной форме — в реестре застрахованных лиц Государственного реестра общеобязательного государственного социального страхования. То есть все сведения, которые вносят сейчас в трудовые книжки, будут вносить в реестр застрахованных лиц.

Бумажные трудовые книжки будут вести в случаях, предусмотренных коллективным договором.

Текст этого законопроекта сейчас обсуждают в Общем представительском органе репрезентативных всеукраинских объединений профсоюзов на национальном уровне.

С законопроекта «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно учета трудовой деятельности работника в электронной форме»

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Відрядження в бюджетних установах: оформлення та оплата

Відрядження оплачуються відповідно до умов колективного чи трудового договору. Про останні зміни в оплаті відряджень у бюджетних установах. Про порядок оформлення й оплати відряджень, з прикладами розрахунків – у цьому огляді.
153068

Строковий трудовий договір для працівника – зразок

Щоб замінити тимчасово переведеного або відстороненого працівника, а також вчасно регулювати кількість працівників в установі залежно від обсягу надаваних послуг роботодавець може приймати працівника на роботу за строковим трудовим договором (або контрактом).
74911

Довідка про трудовий та страховий стаж

Отримати довідку ПФУ про трудовий та страховий стаж можуть і працівник, і роботодавець. Розкажемо, як це зробити онлайн, як рахувати стаж за цією довідкою.
22057

Доповідна записка – бланк та зразок

✔️Доповідна записка – це документ, який інформує керівника вищого рівня щодо ситуації, яка склалася, певні події, результати роботи. Як скласти доповідну записку? Які є вимоги щодо її змісту? Наведемо зразки для різних робочих ситуацій.
94208

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді